Saopštenje JKP „Beogradkih elektrana“: Svi delovi Beograda imaju grejanje. Još jednom čestitamo gospodinu ambasadoru Kristoferu Hilu na imenovanju

Beograd, 16.oktobar 2021. – Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ već 10 dana u režimu od 06 do 22 sata isporučuje  toplotnu energiju korisnicima. Prvih nekoliko dana, kada se sistem koji nije bio u funkciji pet meseci uhodavao, bilo je manjih problema sa grejanjem u pojedinim zgradama ili podstanicama. Nijednom od početka grejanja nije bilo slučaja da delovi grada nisu imali isporuku toplotne energije kao što to tvrde pojedini mediji. Korisnici koji imaju  problema sa grejanjem, koji nisu možda zadovoljni temperaturom u stanu, ili im ne rade pojedina grejna tela, na današnjim spoljašnjim temperaturama vazduha nisu mogli da se smrzavaju. Svima koji nisu imali isporuku toplotne energije od zvaničnog početka grejne sezone, biće odobrena bonifikacija, odnosno biće ima umanjeni računi.

Pristojnost i lep gest kada je direktor preduzeća Rade Basta čestitao Kristoferu Hilu na novoj funkciji, zluradi jezici su iskoristili da kritikuju rad preduzeća i svih zaposlenih koji se trude da u stanovima Beograđana bude toplo.

Kao neko ko se bori za prosperitet preduzeća i kroz različite projekte ulaze u razvoj i modernizaciju „Beogradskih elektrana, nisu na mestu pre svega neistiniti komentari, a i nepristojni. Čestitati nekome imenovanje na tako važnu funkciju je čast. Direktor Basta je pozvao novoizabranog ambasadora da kroz projekte i saradnju SAD- i Srbije ubuduće bude više ulaganja u energetiku. A, zluradi jezici možda ne znaju da se u „Beogradskim elektranama“ proizvodi toplotna energija i da nam je svaki projekat važan, jer time obezbeđujemo bolje grejanje korisnicima i borimo se za čistiji vazduh u Beogradu. U tome nema ničega lošeg.

Menadžment „Beogradskih elektrana“