Извештај о снабдевању потрошача топлотном енергијом за припрему потрошне топле воде

Топлотни извори „Београдских електрана“ који производе топлотну енергију за припрему потрошне топле воде којом се снабдевају поједини потрошачи раде стабилно. Тренутно нема прекида у снабдевању топлотном енергијом за припрему потрошне топле воде.

Због неопходних радова на поправци квара на делу магистралног топловода на дистрибутивном подручју топлане „Церак“, данас, 11. маја у 7.00 часова, биће прекинута испорука топлотне енергије за припрему потрошне топле воде делу потрошача са овог дистрибутивног подручја.

- Без потрошне топле воде биће корисници у Трговачкој, Милана Јовановића, Церском и Виноградском венцу, Петефијевој и Поручника Спасића и Машере, који ће потрошну топлу воду добити данас у поподневним сатима.

- Потрошачима у Луке Војводића, у делу насеља Церак север и југ, и у Пилота Михајла Петровића,  испорука потрошне топле воде биће настављена сутра, 12. маја у раним јутарњим часовима.

Појединачне кварове у топлотним предајним станицама у зградама теренске екипе предузећа отклањају према пријавама потрошача. Број телефона Диспечерског центра за пријаву рекламација у вези са квалитетом потрошне топле воде је 011/2093-011, а број телефона искључиво за пријаву цурења воде из инсталација је 011/2093-100.