Prijava reklamacija

Korisnici sa grejnih područja „Voždovac“ i „Dunav“ u subotu bez potrošne tople vode

sreda, jul 28th, 2021

Beograd, 28. jul 2021. – Zbog neophodnih remontnih radova u toplanama „Voždovac“ i  „Dunav“, u subotu 31. jula u 03.00 sata biće prekinuta isporuka potrošne tople vode potrošačima koji se snabdevaju iz ovih toplotnih izvora.

Redovna isporuka potrošne tople vode biće nastavljena u subotu 31. jula u 20 sati.

Potrošači na Novoj Galenici bez potrošne tople vode od petka, 30. jula, do nedelje, 1. avgusta zbog radova koje izvodi „Galenika a.d.“

utorak, jul 27th, 2021

Beograd, 27. jul 2021. – Zbog redovnog godišnjeg remonta trafo stanice i kotlarnice „Galenika a.d.“ koji pripadaju istoimenom preduzeću,  potrošači Nove Galenike neće imati toplotnu energiju za pripremu potrošne tople vode u periodu od petka, 30. jula u 22 časa do nedelje 1. avgusta 2021. do 17 časova.

Prema najavama iz „Galenike a.d.“ moguće je da radovi budu završeni i pre planiranog roka. U tom slučaju, potrošačima u naselju Nova Galenika bi i pre predviđenog roka mogla da bude obnovljena isporuka toplotne energije za pripremu potrošne tople vode.

Izveštaj o snabdevanju potrošača toplotnom energijom za pripremu potrošne tople vode

petak, jul 23rd, 2021

Toplotni izvori „Beogradskih elektrana“ koji proizvode toplotnu energiju za pripremu potrošne tople vode kojom se snabdevaju pojedini potrošači rade stabilno.

– Zbog redovnog godišnjeg remonta trafo stanice i kotlarnice „Galenika a.d.“ koji pripadaju istoimenom preduzeću,  potrošači Nove Galenike neće imati toplotnu energiju za pripremu potrošne tople vode u periodu od petka, 30. jula u 22 časa do nedelje 1. avgusta 2021. do 17 časova. Prema najavama iz „Galenike a.d.“ moguće je da radovi budu završeni i pre planiranog roka. U tom slučaju, potrošačima u naselju Nova Galenika bi i pre predviđenog roka mogla da bude obnovljena isporuka toplotne energije za pripremu potrošne tople vode.

– Zbog neophodnih remontnih radova u toplanama „Voždovac“ i  „Dunav“, u subotu 31. jula u 03.00 sata biće prekinuta isporuka potrošne tople vode potrošačima koji se snabdevaju iz ovih toplotnih izvora. Redovna isporuka potrošne tople vode biće nastavljena u subotu 31. jula u 20 sati.

Pojedinačne kvarove u toplotnim predajnim stanicama u zgradama terenske ekipe preduzeća otklanjaju prema prijavama potrošača. Broj telefona Dispečerskog centra za prijavu reklamacija u vezi sa kvalitetom potrošne tople vode je 011/2093-011, a broj telefona isključivo za prijavu curenja vode iz instalacija je 011/2093-100.

Potrošači u Batajnici bez potrošne tople vode, sutra, 23. jula, od 09 do 15 časova

četvrtak, jul 22nd, 2021

Beograd, 22. jul 2021. – Zbog redovnih remontnih radova u toplani „Batajnica“, u petak, 23. jula, u periodu od 09 do 15 časova, biće obustavljena isporuka toplotne energije za pripremu potrošne tople vode potrošačima na distributivnom području „Batajnica“.

Netačne su tvrdnje pojedinaca o naplati toplotne energije potrošačima u naselju za raseljena lica u Ovči

četvrtak, april 29th, 2021

Beograd, 29. april 2021. – „Beogradske elektrane“ su javno komunalno preduzeće u vlasništvu Grada Beograda osnovano za proizvodnju distribuciju i snabdevanje toplotnom energijom u Gradu Beogradu, odnosno gradskim opštinama. Delatnost preduzeća je od opšteg ekonomskog interesa, a rad je javan i regulisan odlukama Grada Beograda, i to; Odlukom o snabdevanju topltonom energijom u gradu Beogradu, Odlukom o cenama toplotne energije u gradu Beogradu, Odlukom o načinu plaćanja komunalnih usluga. Uslovi isporuke toplotne energije, cene toplotne energije i način obračuna i naplate za isporučenu toplotnu energiju jedinstven je za sve potrošače na svim gradskim opštinama.

Stambene objekte za raseljena lica u naselju Ovča je izgradio i sa njima raspolaže Grad Beograd – Sekretarijat za imovinu. Grad Beograd je kao investitor prilikom izgradnje objekata obezbedio za sve stanove uređaje za regulaciju temperature, kao i uređaje za registrovanje sopstvene potrošnje, odnosno kalorimetre koji su ugrađeni ispred svakog stana. Na osnovu ugrađene opreme svaki stan ima mogućnost regulacije isporuke toplotne energije prema sopstvenim potrebama. …opširnije »

Novi šalter Pošte u prostorijama „Beogradskih elektrana“ u Zemunu

petak, mart 26th, 2021

Beograd, 26. mart 2021. – Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ obaveštava građane da danas, 26. marta 2021. godine, počinje sa radom ekspozitura JP „Pošta Srbije“ u prostorijama Direkcije za snabdevanje toplotnom energijom – Cara Dušana 141, u Zemunu.

Na ovaj način JKP „Beogradske elektrane“ žele, kako korisnicima svojih usluga, tako i ostalom stanovništvu, da na efikasniji, brži i bezbedniji način, omogući sve neophodne finansijske transakcije na jednom mestu.

JKP „Beogradske elektrane“ čak i pored otežanih uslova zbog pandemije COVID-19 nastavljaju modernizaciju svog poslovanja.

Upozorenje potrošačima – pojava lažnih majstora i letaka

ponedeljak, mart 8th, 2021

Beograd, 08. mart 2021. – Javnom komunalnom preduzeću „Beogradske elektrane“ u proteklih nekoliko dana javilo se više potrošača proveravajući informacije iz letka koje su nepoznate osobe ubacile u poštanske sandučiće ili zalepile na ulazna vrata stambenih zgrada. Letkom, iza kojeg ne stoje „Beogradske elektrane“, naslova „UPOZORENjE VLASNICIMA STANOVA“, pozivaju se vlasnici stanova da, kako je navedeno, zamene radijatore zbog njihovog lošeg kvaliteta kako bi navodno sprečili materijalne štete, zatim, da se za proceduru obrate „Beogradskim elektranama“, kao i da osiguraju svoje stanove od potencijalne štete preko JKP „Infostan tehnologije“. S obzirom da „Beogradske elektrane“ nisu slale nikakve letke potrošačima, upozoravamo građane na mogućnost prevare i lažnog predstavljanja. Takođe, pojavljuju se i osobe koje se potrošačima lažno predstavljaju kao radnici preduzeća i od njih iznuđuju novac za navodnu popravku kvarova na kućnim grejnim instalacijama, kao i za zamenu radijatora, ventila i slično. …opširnije »

Domaćinstva

ponedeljak, maj 26th, 2014

„Beogradske elektrane“ snabdevaju toplotnom energijom više od 300.000 beogradskih domova, što čini skoro polovinu ukupnog stambenog fonda Beograda. Preduzeće snabdeva toplotnom energijom stambeni prostor ukupne površine veće od 18.000.000 metara kvadratnih (podaci iz decembra 2020.), odnosno  81% (konzuma).

Svakog jutra, počev od 15. oktobra do 15. aprila, naši korisnici imaju topao dom od 6.00 do 22.00 časa. Nedeljom, grejanje traje od 7.00 do 22.00 časa.

U periodu od 1. do 14. oktobra i od 16. aprila do 3. maja, a u slučajevima da je prema prognozi prethodnog dana ili u prvoj prognozi tekućeg dana Republički hidrometerološki zavod predvideo srednju dnevnu spoljašnju temperaturu vazduha nižu od 12 stepeni Celzijusa, postrojenja „Beogradskih elektrana“ se stavljaju u pogon.

U slučaju da i posle 3. maja Republički hidrometeorološki zavod Srbije prognozira srednju dnevnu temperaturu 12 stepeni Celzijusa ili nižu, rukovodilac organizacione jedinice Gradske uprave Grada Beograda nadležne za poslove energetike, može naložiti obezbeđivanje snabdevanja toplotnom energijom objekata i u tim danima, ukoliko postoje tehnički i tehnološki uslovi.

Informator o radu

utorak, mart 25th, 2014

- Informator o radu preuzmite klikom (OVDE) Napomena: Informator je trenutno u procesu ažuriranja i usklađivanja sa novom organizaciom u preduzeću.