Počela isporuka toplotne energije. Apel korisnicima da u prvim danima prijavljuju curenje vode iz instalacijama i negrejanje celih objekata

Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ danas, 19. oktobra 2014. godine, u 07.00 časova, počelo je da isporučuje toplotnu energiju korisnicima. Zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha, koje i dalje traju, isporuka toplotne energije može se okarakterisati kao tople funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, jer će, u ovakvim okolnostima, radijatori u stanovima biti mlaki.

Dok budu trajali povoljni vremenski uslovi, sa visokim dnevnim temperaturama vazduha, korisnici mogu da očekuju isporuku toplotne energije u jutarnjim i, eventualno, večernjim časovima.

Apelujemo na potrošače da u prvim danima isporuke toplotne energije Dispečerskom centru „Beogradskih elektrana“ isključivo prijavljuju curenja vode iz instalacija na broj telefona 011-2093-100, kao i slučajeve kada ceo stambeni ili poslovni objekat ne dobija toplotnu energiju na broj telefona 011-2093-011.

Beograd,
19.oktobar 2014.