ЈКП „Београдске електране“ спремно дочекују предстојећу грејну сезону

Београд, 09. јул 2022. – Јавно комунално предузеће „Београдске електране“ ће у потпуности спремно дочекати грејну сезону 2022/23. Обимни ремонтни радови започети су почетком маја када је и завршена претходна грејна сезона, а у складу са планом припрема грејног система који је усвојио осивач предузећа Град Београд. Спроводе се све неопходне техничко технолошке активности како бисмо и ове, као и свих претходних година имали успешан старт грејне сезоне.

Корисници „Београдских електрана“ немају разлога за бојазан, и у најтежим ситуацијама, енергетским кризама, па чак и приликом НАТО агресије, предузеће је на најбољи могући начин обављало своју делатност и топлотна енергија је испоручивана корисницима.

Бесмислено је и испод части одговарати на оптужбе странке Слобода и правда (ССП) , али због наших корисника смо у обавези да још једном изађемо у јавност и одговорно истакнемо да ће „Београдске електране“ технички бити спремне да загревају више од 300.000 станова и више од четири милиона метара квадратних пословног простора. Оне који покушавају да обесмисле рад свих запослених у „Београдским електранама“, само желимо да подсетимо да је у време њиховог газдовања у Београду увек било спорно питање одлуке о почетку грејне сезоне, као и питање у вези са повећањем цене грејања за 20 одсто.