Баста: Запослени, хвала вам што су станови Београђана топли

Раде Баста, директор ЈКП „Београдске електране“ захвалио се свим запосленима у предузећу који су уместо са својим породицама, новододишњу ноћ провели на радном месту, бринући да сваки стан у Београду буде топао. Такође, захвалио се потрошачима на доброј сарадњи током целе године.

- Хвала вам што сте и ову новогодишњу ноћ провели радно, што волите свој посао, што га обављате часно и на најбољи могући начин. Сви топлотни извори су перфектно производили топлотну енергију током целе ноћи и није било кварова на мрежи. Учинили сте да сваки корисник буде задовољан. Поносан сам. Хвала и Београђанима са којима током целе године имамо одличну комуникацију. Хвала им што су као и сваке године на почетку сезоне имали стрпљења да сачекајуу неколико минута дуже да пријаве рекламацију. Ипак, најважније је да су задовољни услугом коју пружа предузеће, а наша највећа награда је да видимо задовољног корисника.

Диспечерском центру „Београдских електрана“, 31. децембра 2021. године пријављено је око 150 рекламација, док је 1. јануара забележено 70, а 2. јануара 2022. године 40 рекламација. У односу да то да предузеће топлотном енергијом снабдева више од 360.000 станова, можемо да кажемо да смо у нову годину ушли са много мањим бројем рекламација него иначе, а да нам је Нова година донела и да ће нам донети још више успеха.