Neodložna popravka kvara na magistralnom toplovodu, deo potrošača u centru grada, zoni oko Hrama Svetog Save i delu Neimara bez grejanja od 9.00 časova

Beograd, subota, 24. novembar 2018. – Usled neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane „Novi Beograd“ iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone, danas, od 09 časova, biće prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima koji se nalaze u Savskoj ulici, Durmitorskoj, Višegradskoj, Vojvode Milenka, Ulici Risanska, Birčaninova, Sarajevska, Kneza Miloša, Balkanska, Nemanjina, Miloša Pocerca, Deligradska, Kralja Milutina, Njegoševa, Resavska, Stjepana Filipovića, Fabrisova, Zvečanska, Oblakovska, Dobropoljska, kao i deo Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice).

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom. Ponovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutim ulicama i delovima grada očekuje se u nedelju, 25. novembra 2018., u ranim jutarnjim satima.

Pojedinačne reklamacije na kvalitet grejanja prijavljuju se Dispečerskom centru – Službi za prijem reklamacija na broj telefona 011 2093-011, dok se curenje vode iz instalacija prijavljuje na broj telefona 011 2093-100.