Popravljen kvar na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane „Cerak“

Beograd, utorak, 23.oktobar 2018 (05.45 časova i 11.50 časova) – Kvar na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane „Cerak“ je otklonjen. Potrošači sa grejnog područja toplane „Cerak“ grejanje i potrošnu toplu vodu su dobili u jutarnjim satima. Ukoliko ih ima, pojedinačne reklamacije potrošači treba da prijave Dispečerskom centru-Službi za prijem reklamacija.

Prethodno – zbog iznenadnog kvara koji se desio noćas, između ponedeljka i utorka, u toku punjenja toplovoda, a nakon otklanjanja kvara na delu magistralnog toplovoda, bez isporuke toplotne energije za pripremu potrošne tople vode ostali su i potrošači koji se nalaze Skojevskom naselju, Filmskom gradu, Rakovici, Cerak vinogradima i delu Vidikovačkog venca od broja 37.

Prethodnog dana bez grejanja su bili potrošači koji se nalaze u sledećim ulicama: Vidikovački venac (75-102), Cerski venac, Vinogradski venac, Petefijeva, Partizanske vode, Kosmajska, Zdravka Jovanovića, Leposave Mihajlović, Bogdana Velaševića, Komovska, Belo vrelo, Bitoljska, Solunskih boraca, Trgovačka, Poručnika Spasića i Mašere, Zmajevačka, Siniše Stankovića, Repiška, Spasovdanska, Milana Jovanovića, Braće Limijer, Republička, Braće Škerovića, Krste Setenovića, Kopaonička, Vodovodska, Žitomislićka, Živka Nastića Babe, Grigora Viteza i pojedini objekti manjih okolnih ulica.

Nakon završetka ove intervencije, svi pomenuti potrošači bi trebali da dobiju grejanje i toplotnu energiju za pripremu potrošne tople vode danas u jutarnjim satima.