(Popravljeno u predviđenom roku) Delovi centra grada i Karaburme bez grejanja od 16 časova zbog popravke kvara na toplovodu u Dunavskoj ulici

Beograd, 31. januar 2018 - Zbog otklanjanja kvara na delu magistralnog toplovoda (M1) grejnog područja toplane „Dunav“, u Dunavskoj ulici, danas, 31. januara 2018. godine, u 16.00 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u delu centra grada, u reonu oivičenom sledećim ulicama:
Od Dunavske, Poenkareove i Venizelisove do Kralja Milana i Masarikove, Nušićeve i Kneza Miloša, kao i Svetog Nikole i Đuke Dinića. Pored ovog reona, potrošači na Karaburmi u delu od Mije Kovačevića do Stevana Dukića takođe će biti bez isporuke toplotne energije dok traju radovi.

Ekipe hitnih intervencija „Beogradskih elektrana” već su na terenu i obavljaju pripremne radove kako bi kvar bio otklonjen u što kraćem roku. Očekuje se da će, po okončanju radova, isporuka toplotne energije potrošačima iz ovih delova grada biti nastavljena sutra, 01. februara 2018. godine, u ranim prepodnevnim satima.