Пријава рекламација

ПРАВИЛНИК О НАЧИНУ РЕШАВАЊА РЕКЛАМАЦИЈА ПОТРОШАЧА

sreda, mart 30th, 2022

Правилником о начину решавања рекламација потрошача (преузмите кликом на назив документа), корисника услуга од општег економског интереса, снабдевања топлотном енергијом за потребе грејања и припрему топле воде (ПТВ) и снабдевање природним гасом, ближе се утврђује ко се сматра потрошачем, шта је рекламација, начин подношења рекламације од стране потрошача, као и начин решавања поднетих рекламација од стране потрошача, корисника услуга, које пружају ЈКП „Београдске електране“, као пружалац услуге снабдевања топлотном енергијом за загревање и припрему топле воде и снабдевање природним гасом.

Захтев за решавање рекламација (ЛИНК)

Пословни простор

ponedeljak, maj 26th, 2014

„Београдске електране“ греју највећи део пословног простора града Београда. На топловодну мрежу су прикључени објекти државних и привредних институција, велике корпорације, мала и средња предузећа, као и бројни локали малих предузетника. Према подацима из децембра 2020. године укупно загревамо више од 4.000.000 (условних) метара квадратних пословног простора – 19 % конзума.
Пословни простор се греје по истом режиму који се односи на домаћинства.

Информатор о раду

utorak, mart 25th, 2014

- Информатор о раду преузмите кликом (ОВДЕ) Напомена: Информатор је тренутно у процесу ажурирања и усклађивања са новом организациом у предузећу.